Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Maastricht toneel voor SMALLL jaarcongres

In MECC Maastricht vond op 27 november jl. het SMALLL jaarcongres plaats. Thema van het congres was ‘Hoofd, Schouders, Knie en Teen’. Een terugblik van de organisatie op dit congres in Maastricht.

Bijzonder

Het was dit jaar om meerdere redenen een bijzonder congres. Allereerst is het thema gekozen om de aandacht te vestigen op de bewegingsanalyse van lichaamsonderdelen die vaak minder in de schijnwerpers staan.Een aantal gerenommeerde sprekers vertelde vanuit hun eigen werk over zaken die geen dagelijkse routine in de bewegingsanalyse zijn, zoals armzwaai tijdens het wandelen, meten van arm en schouderbewegingen tijdens manipulatie taken en het meten van voetbewegingen.

Daarnaast werd dit jaar de SMALLL keynote lezing gegeven door prof. dr. Klaas Postema, die vanuit zijn rijke ervaring vertelde over gangbeeld analyse in onderzoek en patiëntenzorg met de intrigerende titel ‘Van Meten is Weten naar Denken en Kijken’. Met de pre-conference activiteiten (EMG course, werkgroepen, gebruikersoverleg) is het dit jaar voor deelnemers aantrekkelijk te maken naar Maastricht te reizen, getuige de hoge opkomst.

Maastricht

Het SMALLL jaarcongres trok zo’n 170 deelnemers naar Maastricht. Maastricht is gekozen als bestemming voor dit congres, omdat het Maastricht UMC+ recentelijk het nieuwe virtual reality bewegingslaboratorium heeft geopend. Het congres vond inmiddels voor de vijfde keer plaats en heeft tot nu toe elk jaar meer deelnemers getrokken. Volgens organisator dr. Kenneth Meijer, is daar een goede reden voor: ‘We hadden een inhoudelijk sterk programma en Maastricht is de perfecte plek om een goede invulling te geven aan het avondprogramma. Mede dankzij de goede zorgen van het Maastricht Convention Bureau is het congres een groot succes geworden.’

bron: http://www.events.nl/nieuws/maastricht-toneel-voor-smalll-jaarcongres-15...

Gebruikerslogin