Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Kenneth Meijer nieuw bestuurslid SMALLL

Met veel plezier kom ik het bestuur van SMALLL versterken en ik hoop in deze functie een bijdrage te kunnen leveren aan de positie van de bewegingsanalyse in onderwijs, onderzoek en de kliniek. In mijn werk als universitair docent bij de afdeling Bewegingswetenschappen van het Maastricht Universitair Medisch Centrum, probeer ik dagelijks de dwarsverbanden tussen deze drie werkgebieden te versterken. Ik ben programmacoördinator van de masteropleiding Human Movement Sciences en ik ben verantwoordelijk voor de integratie van de Maastrichtse onderzoeks- en klinische bewegingslaboratoria in een gezamenlijke faciliteit. Het is mijn ervaring dat je juist op de grensvlakken veel kan leren. Ik hoop jullie allen te zien in November 2015 op het volgende SMALLL congres te Maastricht, zodat we onze ervaringen kunnen delen.
 
Meer info
Linkedin; https://www.linkedin.com/profile/view?id=26885491&trk=nav_responsive_tab...
Researchgate; https://www.researchgate.net/profile/Kenneth_Meijer

Gebruikerslogin