Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Labbeheerdersbijeenkomst Nijmegen

Op 27 november 2014 heeft voorafgaand aan het SMALLL jaarcongres weer een SMALLL labbeheerdersbijeenkomst plaatsgevonden in de St. Maartenskliniek in Nijmegen. Ook bij deze labbeheerdersbijeenkomst werden we weer goed ontvangen door het team van de St. Maartenskliniek. Door Bart Nienhuis werd een leuke “geschiedenisles” gegeven over de ontwikkeling van de bewegingsanalyse in Nederland. Een “trip down memory lane” voor de “ouderen” onder ons, een leuke overview voor de “jongeren” onder ons. Na een interessante kennismaking met enkele onderzoekstopics binnen de Maartenskliniek kregen we een rondleiding langs het bewegingslab, de Lopes looprobot en de Grail. Het was een zeer nuttige bijeenkomst waarin veel informatie tussen de aanwezige labbeheerders werd uitgewisseld. Een volgende bijeenkomst is in voorbereiding. Binnenkort zullen locatie en datum bekend gemakt worden op de SMALLL website.

Gebruikerslogin