Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL Award 2014

Op het laatste congres in Nijmegen werd voor de tweede keer de SMALLL-award uitgereikt. Dit jaar werd de hoofdprijs weggekaapt door een duo van de Vrije Universiteit in Amsterdam, Judith Boes en Laura Oudenhoven. Zij presenteerden zeer succesvol hun werk getiteld: "Regulation of step frequency in endurance transtibial amputee athletes, using a specific running prosthesis". Het werk van Lucas Weerheijm (St. Maartenskliniek) en Jonna Dorst (Haagse Hogeschool), de verdiende runners up, was te zien tijdens de postersessie. Het abstract van de SMALLL award winnaars vindt u onder aan deze nieuwsbrief en op onze website Met de SMALLL award willen we pas afgestudeerde bewegingswetenschappers een duwtje in de rug geven. Afgestudeerden in het brede domein van de bewegingswetenschappen kunnen tot drie jaar na het behalen van hun diploma deelnemen aan deze wedstrijd. De auteurs van de drie best beoordeelde inzendingen worden uitgenodigd om hun werk te presenteren op het jaarcongres en mogen gratis aan dit congres deelnemen. Daarnaast is er een vrij te besteden geldprijs van 250 € voor de winnaar.

Gebruikerslogin