Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Terugblik SMALLL jaarcongres 2014

Het SMALLL congres op 28 november 2014 in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen was een groot succes. Het aantal inschrijvingen was zelfs zo groot dat er helaas een inschrijfstop moest worden afgekondigd. In een volle zaal werd een zeer gevarieerd en interessant programma afgewerkt, werden veel ideeën uitgewisseld en was er veel ruimte om collega's uit het vakgebied van de bewegingsanalyse te leren kennen. Handouts van de presentaties die in het plenaire deel van het congres werden gegeven vindt u terug op onze website (www.smalll.eu/congres/handouts) Een selectie van foto's kunt u ook vinden op de website (www.smalll.eu/congres/fotos) .

Gebruikerslogin