Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Labbeheerdersbijeenkomst

De volgende labbeheerdersbijeenkomst zal op 26 November, daags voor het jaarcongres, plaatsvinden in het Maastrichtse Universitair Medisch Centrum. Bewegingslaboratoria hebben een prominente rol verworven n in revalidatiecentra en ziekenhuizen en zijn niet meer slechts voorbehouden aan onderzoekscentra. Daarom is het ook belangrijk om een discussie op te starten over het beroepsprofiel en mogelijkheden voor toekomstige labbeheerders. Doel van deze bijeenkomst is om naast uitwisseling van kennis en delen van ervaringen en best-practices, ook aandacht te besteden aan de toekomst van de labbeheerder. Verder zullen er demonstraties gegeven worden van de verschillende faciliteiten van het nieuwe Maastrichtse Human Performance Lab. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Ir Paul Willems (paul.willems@maastrichtuniversity.nl)

Gebruikerslogin