Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Pre-conference course: dynamic EMG

Oppervlakte ElectroMyoGrafie (EMG) is voor vele gangbeeldlaboratoria een regulier onderdeel van de klinische gangbeeldanalyse. Specifieke cursussen op het gebied van EMG zijn echter niet voorhanden. Dit jaar gaat SMALLL daar verandering in brengen. De dag voorafgaand aan het SMALLL congres zal er een pre-conference course “Dynamisch EMG” georganiseerd worden. Deze pre-conference course zal zich met name richten op het meten van het EMG, de signaalanalyse (artefacten, achtergronden van filtering), de consequenties voor de praktijk (kwaliteitscontrole) en specifieke toepassingsgebieden in de praktijk. De cursus zal worden verzorgd door: prof. dr. J. Harlaar, dr. ir. R. Kleissen en dr. J. Buurke. Informatie over de exacte tijd en plaats, het maximum aantal deelnemers en de kosten zullen in de volgende nieuwsbrief (en op de website) gemeld worden.

Gebruikerslogin