Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL jaarcongres: Hoofd, schouders, knie en teen

Het SMALLL jaarcongres zal dit jaar plaatsvinden in Maastricht op 27 November 2015 in het MECC. Dit jaar leggen we nadruk op bewegingsanalyse van aspecten die in de reguliere gangbeeldstudies vaak minder aandacht krijgen, zoals de rol van armbewegingen en voetafwikkeling tijdens lopen en arm-hand bewegingen tijdens het manipuleren van objecten, dit alles onder de titel Hoofd, schouders, knie enteen. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor ontwikkelingen en toepassingen van bewegingsanalyse in nieuwe patiëntengroepen (bijv. COPD en type II Diabetes). De keynote lecture zal dit jaar worden verzorgd door Prof. Dr. Klaas Postema (UMCG). Verder zijn er plenaire presentaties, een 5-tal workshops en is er veel ruimte voor poster presentaties van jonge onderzoekers. Voorafgaand aan het congres is er op 26 November een pre-conference course ‘dynamisch EMG’. Op die dag word er ook een labbeheerdersbijeenkomst georganiseerd, waarbij het nieuwe Maastrichste Human Performance Lab gedemonstreerd zal worden. We hopen dan ook velen van jullie te mogen ontvangen voor een lang weekend Maastricht.De lokale uitvoering van het congres berust bij het Maastrichtse Centrum voor Bewegen onder verantwoordelijkheid vanDr Kenneth Meijer (Bewegingswetenschappen) en Dr Martijn Poeze (Traumatologie). Nadere informatie omtrent het congres zal spoedig via de SMALLL website beschikbaar komen. Contact; Kenneth Meijer (kenneth.meijer@maastrichtuniversity.nl)

Gebruikerslogin