Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL Student Award: oproep tot deelname

Ook dit jaar zal tijdens het jaarcongres een SMALLL-award uitgereikt worden onder pas afgestudeerden in het brede domein van de bewegingsanalyse jaarlijks. Deze award wordt uitgereikt aan een student(e) die zich onderscheidde in zijn of haar afstudeerwerk binnen het brede domein van de bewegingsanalyse. Alle studenten die dit of vorig jaar onderzoek uitvoerden binnen het klinische dan wel het technische domein van de bewegingsanalyse kunnen meedingen naar deze award door het insturen van een abstract van hun werk en een motiverend schrijven van de begeleider van het onderzoek. Een jury van experten zal het werk beoordelen en de drie beste abstracts selecteren. De auteurs van deze abstracts worden uitgenodigd op het jaarcongres en krijgen de kans krijgen hun werk voor te stellen (orale presentatie voor laureaat en poster voor de twee runners up). Voor de eerste is er, naast uiteraard de award zelf, ook een vrij te besteden geldprijs van 250€ voorzien. Aan alle begeleiders en promotoren van studenten dus een warme oproep om hun studenten te motiveren een abstract in te dienen. Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op de site. www.smalll.eu Indienen kan enkel tussen 1 juli en 15 september 2015 via de website.

Gebruikerslogin