Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL werkgroepen "MoxieViewer" en "Profielschets Bewegingsanalyse"

Een aantal ontwikkelingen binnen het werkveld van de bewegingsanalyse geven aanleiding tot het instellen van werkgroepen binnen SMALLL om deze ontwikkelingen te bespreken en acties op te zetten. Een van deze ontwikkelingen betreft de ontwikkeling van een generieke Viewer voor bewegingsanalyse opnamen. De veelgebruikte MoxieViewer wordt ingehaald door technische ontwikkelingen en is toe aan een update of vervanging. Binnen het SMALLL netwerk is interesse en kennis om deze ontwikkeling vorm te geven. Een tweede ontwikkeling is de invoering van module-structuur in de revalidatiezorg in Nederland. Een van deze modules omvat gangbeeldanalyse als diagnostische verrichting. In een duidelijke omschrijving en afbakening van deze verrichting is echter nog niet voorzien. Het lijkt een goede taak voor SMALLL om bij te dragen aan de uitwerking van de definitie en reikwijdte van deze specialistische verrichting. In de nabije toekomst kunt u meer informatie over deze werkgroepen verwachten en een oproep om zitting te nemen. Voorafgaand aan het SMALLL congres in Maastricht zullen werkgroep sessies worden gepland op donderdag 26 november. We hopen dat veel geïnteresseerde leden zullen bijdragen aan deze werkgroepen.

Gebruikerslogin