Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Inschrijvingen voor congres 2015 in Maastricht zijn geopend

Vanaf nu zijn de inschrijvingen voor het SMALLL jaarcongres 2015 geopend. Het congres, met als thema “Hoofd, Schouders, Knie en Teen” zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27 november in Maastricht in het MECC. Er is weer een interessant programma voorzien met aandacht voor aspecten van de bewegingsanalyse die in reguliere gangbeeldstudies minder aan bod komen. Ook worden 5 workshops georganiseerd en is er ruimte voor posterpresentaties door jonge onderzoekers. Kijk tenslotte ook eens naar het pre-conference programma op donderdag 26 november.
 
Het volledige programma vind je hier .
 
Inschrijven kan via deze link .

Gebruikerslogin