Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Pre-conference course EMG dataverzameling op 26 november

Nieuw dit jaar is dat de dag voorafgaand aan het congres een cursus wordt georganiseerd. Dit jaar wordt het verzamelen, analyseren en interpreteren van electromyografische gegevens behandeld. De cursus wordt verzorgd door Jaap Buurke in samenwerking met Jaap Harlaar en Rob Kleissen. Deelname aan de cursus kost € 20 en je kan je inschrijven via het inschrijvingsformulier voor het congres dat hier te vinden is op de website.
 
Aansluitend op de EMG cursus is er de keuze om aan te sluiten bij de werkgroep omtrent de omschrijving van het product “Klinische bewegingsanalyse” of de werkgroep omtrent de ontwikkeling van een vernieuwde Moxieviewer. Uiteraard is de donderdagavond traditiegetrouw voorbehouden voor een pre-conference borrel.

Gebruikerslogin