Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Save the date - congres 2016

Het SMALLL congres van dit jaar zal plaats vinden in Enschede op vrijdag 2 december 2016. Het thema voor deze dag is: “nieuwe methoden van functionele diagnostiek”. Ook dit jaar zal er (op donderdag 1 december) een pre-conference programma georganiseerd worden. Hierin zal voor het eerst onder de vlag van SMALLL de “advanced gait course” georganiseerd worden. Daarnaast is er het plan om voorafgaand aan de advanced course aandacht te besteden aan het 10 jarige jubileum van de gangbeeldcursus in Enschede. Parallel aan dit programma zal er een labbeheerdersbijeenkomst gehouden worden en denken we erover om een speciale sessie over modelleren en simuleren te organiseren.

Gebruikerslogin