Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Aankondiging SMALLL jaarcongres 2016

Het SMALLL jaarcongres 2016 zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 2 december. We zijn dan te gast in Enschede, bij het Muziekcentrum Enschede, midden in de stad naast het centraal station. Het thema van het congres is “Nieuwe methoden voor functionele diagnostiek”. Het beloofd een interessante dag te worden met zeer diverse gastsprekers die gangbeeldanalyse bij zowel kinderen als volwassenen verder zullen toelichten. De keynote lezing zal verzorgd worden door Prof. dr. ir. Jaap Harlaar (VUmc). Daarnaast is in het programma ook een postersessie opgenomen, waarvoor de inschrijving na de zomer zal starten. De presentatoren krijgen hierbij de mogelijkheid hun poster te pitchen.
 
Na een succesvolle eerste pre-conference dag in 2015 worden er dit jaar op donderdag 1 december opnieuw een aantal pre-conference activiteiten georganiseerd. Hierbij zullen we te gast zijn bij Roessingh Research & Development in Enschede.  De pre-conference activiteiten zijn:

  • Gangbeeldanalyse in de praktijk: behandeling van aantal klinische casussen (voorheen advanced gait course van VUmc) afgewisseld met presentaties van wetenschappelijke onderzoek uitgevoerd op het gebied van gangbeeldanalyse bij Roessingh Research and Development. (van 10u tot 17u)
  • Labbeheerdersbijeenkomst (van 10u tot 12.30u)
  • Workshop OpenSim (onder leiding van Han Houdijk (VUmc) en Mariska Wesseling (KU Leuven)) (van 13.30u tot 17.00u)

 
Aanmelding voor het pre-conference programma en het jaarcongres opent in september. Wij kijken uit naar interessante en gezellige bijeenkomsten. We hopen velen van u in Enschede te mogen ontmoeten.
 
 
foto (c) Enschede Promotie

Gebruikerslogin