Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1679 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1680 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1680 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1693 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1698 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Oproep: SMALLL Award

Net zoals vorig jaar kunnen studenten en/of  pas afgestudeerden in het domein van de bewegingsanalyse meedingen naar de SMALLL-award. De SMALLL-award 2016 wordt uitreikt op het vierde jaarcongres in Enschede op 2 december 2016.
Deze award wordt uitgereikt aan een student(e) die zich het voorbije academiejaar onderscheidde in zijn of haar werk binnen het brede domein van de bewegingsanalyse. Alle studenten die tijdens het academiejaar 2015-2016 onderzoek uitvoerden binnen het klinische dan wel het technische domein van de bewegingsanalyse kunnen meedingen naar deze award door het insturen van een abstract en een motiverend schrijven van de begeleider van het onderzoek. Een jury van experts zal het werk beoordelen en de drie beste werken selecteren. De auteurs van deze abstracts zullen uitgenodigd worden op het jaarcongres en de kans krijgen om hun werk voor te stellen (orale presentatie voor laureaat en poster voor runners up). Voor de eerste is er, naast uiteraard de award zelf, ook een vrij te besteden geldprijs van 250€ voorzien.
Aan alle begeleiders en promotoren van studenten dus een warme oproep om hun studenten te motiveren een abstract in te dienen. Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op de site www.smalll.eu. Indienen kan vanaf september 2016 via de website.

Gebruikerslogin