Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

UITNODIGING AFSCHEIDSREDE prof.dr. J.G. Becher HOE GROEIT HET?

UITNODIGING AFSCHEIDSREDE

UITNODIGING AFSCHEIDSREDE

 

prof.dr. J.G. Becher

 

HOE GROEIT HET?

 

VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016

 

De rector magnificus van de Vrije Universiteit en de raad van bestuur van het VU

Medisch Centrum nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de openbare zitting van

het College van Decanen, waarin de heer

prof.dr. J.G. Becher

vanwege zijn afscheid als hoogleraar Revalidatiegeneeskunde, in het bijzonder de

kinderrevalidatie, een rede zal houden getiteld

HOE GROEIT HET?

Deze zitting is bepaald op

 

vrijdag 25 november 2016

om 15.45 uur precies, in de aula van de universiteit,

De Boelelaan 1105.

 

Na afloop receptie.

 

Amsterdam, september 2016

 

prof.dr. V. Subramaniam

rector magnificus

 

prof.dr. C.H. Polman

decaan

 

Hoogleraren worden uitgenodigd deel uit te maken van het cortège. Zij dienen daartoe uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn in de Forumzaal (ruimte 2D-02). Het wordt op prijs gesteld dat de hoogleraren de toga van hun universiteit dragen.

 

Openbare parkeerruimte rondom de Vrije Universiteit (1081 HV) is aanwezig. De parkeerduur is beperkt tot maximaal 3 uur (behalve in parkeergarages). De VU is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: trams 5, 16, 24 en 51. Vanaf Station Amsterdam Zuid is het tien minuten lopen naar de VU.

 

WWW.VU.NL > OVER DE VU > CONTACT/ROUTEBESCHRIJVING

Gebruikerslogin