Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Nieuw bestuurslid: Juha Hijmans

Als nieuw bestuurslid van SMALLL, in dit geval penningmeester/secretaris is het een goede gewoonte om je even voor te stellen, dus bij deze doe ik dat dan ook graag.
Ik ben Juha Hijmans, sinds 2002 bewegingswetenschapper en werkzaam binnen het Centrum voor Revalidatie, UMCG. Tussen 2003 tot 2008 heb ik verschillende onderzoeksprojecten gedaan aan de afdeling Revalidatiegeneeskunde van het UMCG,  gerelateerd aan balans en lopen. In 2009 ben ik gepromoveerd op onderzoek naar hulpmiddelen om de balans te verbeteren van mensen met een neuropathie. Na een postdoc bij Industrial Research ltd. in Nieuw-Zeeland, waar hij trainingsapparaten voor de bovenste extremiteit van CVA patiënten ontwikkelde, kwam ik terug naar het UMCG als klinisch gangbeeldanalist. Nu ben ik universitair docent en hoofd van het Motion Lab, met een onderzoeksfocus gericht op gangbeeld, Virtual Reality, schoenen, pro- en orthesen. Naast mijn werk speel ik graag Ultimate Frisbee.
 

Gebruikerslogin