Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /home/vhosting/d/vhost0049097/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Nieuwe bestuursleden gezocht

Beste SMALLL leden
Volgens het rooster van aftreden zal de bestuurstermijn van Patricia van der Walle komend jaar aflopen. Daardoor ontstaat er een vacature binnen het bestuur. In het SMALLL bestuur kun je je inzetten voor de ontwikkeling van de bewegingsanalyse binnen onderzoek en (klinische)praktijk. Dit doe je door activiteiten te ontwikkelingen binnen werkgroepen m.b.t. onderwijs,onderzoek of innovatie, en door mee te werken aan de organisatie van het jaarcongres.
Leden die geïnteresseerd zijn in een rol in het SMALLL bestuur worden uitgenodigd hun interesse kenbaar te maken door contact op te nemen met Kenneth Meijer (kenneth.meijer@maastrichtuniversity.nl). Omdat we in het SMALLL bestuur streven naar een evenredige vertegenwoordiging vanuit Nederland en Vlaanderen, worden met name Vlaamse leden gestimuleerd te reageren.
 
Bedankt voor jullie reacties en uiteraard tot ziens op het SMALLL congres op 17 november in Leuven
 
met vriendelijke groeten
 
Kenneth Meijer
voorzitter
 

Gebruikerslogin