Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL award 2018

Net zoals vorig jaar kunnen studenten en/of pas afgestudeerden in het domein van de bewegingsanalyse meedingen naar de SMALLL-award. De SMALLL-award 2018 wordt uitreikt op het zesde jaarcongres in Groningen op 23 november 2018.
Deze award wordt uitgereikt aan een student(e) die zich het voorbije academiejaar onderscheidde in zijn of haar werk binnen het brede domein van de bewegingsanalyse. Alle studenten die tijdens het academiejaar 2017-2018 onderzoek uitvoerden binnen het klinische dan wel het technische domein van de bewegingsanalyse kunnen meedingen naar deze award door het insturen van een abstract en een motiverend schrijven van de begeleider van het onderzoek. Een jury van experts zal het werk beoordelen en de drie beste werken selecteren. Nieuw dit jaar is dat de auteurs van deze drie abstracts zullen uitgenodigd worden op het jaarcongres en de kans krijgen om hun werk voor te stellen met een orale presentatie. Ook de mening van het publiek zal mee bepalen welke presentatie de eerste prijs krijgt. Voor de eerste is er, naast uiteraard de award zelf, ook een vrij te besteden geldprijs van 250€ voorzien.
Aan alle begeleiders en promotoren van studenten dus een warme oproep om hun studenten te motiveren een abstract in te dienen. Het volledige wedstrijdreglement is terug te vinden op de site www.smalll.eu. Indienen kan vanaf augustus 2018 via de website.
De uiterste indiendatum is verplaatst naar 19 oktober 2018.

Gebruikerslogin