Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL jaarcongres 2018

SMALLL jaarcongres 2018 - Universitair Medisch Centrum Groningen

Het SMALLL jaarcongres vindt dit jaar plaats op vrijdag 23 november. We zijn dan te gast op het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het thema van het jaarcongres is:

Who needs a lab?
 
Het belooft een zeer interessante dag te worden met sprekers die het thema vanuit verschillende hoeken van de bewegingsanalyse zullen behandelen. De keynote lecture wordt verzorgd door Bert Otten, hoogleraar NeuroMechanica en Prothesiologie (RUG, UMCG). Daarnaast is er een postersessie en wordt natuurlijk de SMALLL Award voor beste afstudeerscriptie uitgereikt. Als knallende afsluiter van de dag, vindt er aan de hand van verschillende stellingen binnen het thema, een paneldiscussie plaats onder leiding van Rob den Otter. Dagvoorzitters Juha Hijmans en Claudine Lamoth zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt.
 
Ook dit jaar wordt er een preconference dag georganiseerd. Op donderdag 22 november, zijn we te gast bij het UMCG Centrum voor Revalidatie op locatie Beatrixoord in Haren. Daar vinden de preconference workshops en de labbeheerders meeting plaats. U kunt kiezen tussen een workshop “Gangbeeldanalyse: overground vs. loopband” of “Data in beweging: een kennismaking met Statistical Parametric Mapping (SPM)”, gevolgd door de "EMG cursus" van Jaap Harlaar en Jaap Buurke. ’s Avonds is er een informeel sociaal programma in de altijd gezellige binnenstad van Groningen.
 
De kosten voor het congres zijn: €60 (inclusief lidmaatschap) (voor studenten €20)
De kosten voor de preconference workshops zijn: €30 (inclusief lunch)
 
Het volledige programma is hier te bekijken.
 
We kijken er naar uit u op 22 & 23 november te verwelkomen in Groningen. Heeft u interesse om het congres en/of preconference bij te wonen? Meld u aan via dit online inschijfformulier.

 

Gebruikerslogin