Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

SMALLL Jaarcongres 2019

De 20ste editie van het SMALLL jaarcongres vormt dit jaar de kick-off van het ESMAC congres. We nodigen we u graag uit om deze jubileum-editie op woensdag 25 september bij te wonen. Het SMALLL congres zal dit jaar 2 thema’s omvatten: motorisch leren en gangtraining (’s ochtends), en klinisch redeneren (’s middags).

 

Daarnaast bieden we SMALLL leden 50 euro korting op de inschrijfkosten voor het ESMAC congres. Voor meer informatie over het ESMAC congres dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 september verwijzen we u naar http://www.esmac2019.org/.

 

We willen u tevens wijzen op de mogelijkheid deel te nemen aan de gait course en pre-conference hands-on seminars van ESMAC. De hands-on seminars die op 24 september vanuit ESMAC worden georganiseerd zijn:

  • Ultrasound metingen
  • Energiecost metingen
  • Interactive ganganalyse
  • Voetdrukmeting en modelleren van de voet

 

Vanwege het ESMAC pre-conference programma komt de SMALLL pre-conference dag te vervallen.

 

Inschrijven

U kunt zich voor zowel het SMALLL jaarcongres als het ESMAC congres inschrijven via de ESMAC website: https://goo.gl/VRxGn1

Fee

 

Vroege boeking

tot 1 July

Late boeking

van 2 July tot 10 September

PRE-CONFERENCE SEMINAR

 

50 EUR

80 EUR

SMALLL jaarcongres

SMALLL members

60 EUR

80 EUR

MAIN CONFERENCE

SMALLL members

400 EUR

500 EUR

MAIN CONFERENCE

non members

450 EUR

550 EUR

MAIN CONFERENCE

students**

300 EUR

400 EUR

 

 

Zoals u ziet zijn er interessante kortingen voor SMALLL leden (niet leden moeten zich inschrijven voor het SMALLL jaarcongres door het selecteren van 2 losse seminars, en betalen dus 100 euro). Indien u al SMALLL lid bent heeft u als het goed is een email ontvangen over hoe gebruik te maken van deze korting. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel gebruik maken van de korting? Dan kunt u een email sturen naar info@smalll.eu en voor 20 euro een lidmaatschap bij SMALLL aanvragen.

 

Taal

Om ook buitenlandse gasten de gelegenheid te bieden het SMALLL jaarcongres bij te wonen, zal de voertaal rondom de presentaties Engels zijn. Om de drempel tot het stellen van vragen laag te houden, zullen we ervoor zorgen dat vragen in het Nederlands gesteld kunnen worden.

 

 

We hopen u allen te zien tijdens SMALLL-ESMAC te Amsterdam.

 

 

Gebruikerslogin