Foutmelding

  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1681 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1682 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/includes/entity.inc).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1695 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).
  • Notice: Undefined index: tid in taxonomy_field_formatter_prepare_view() (regel 1700 van /srv/home/smallleu/domains/smalll.eu/htdocs/www/modules/taxonomy/taxonomy.module).

Cursus Inspanningsanalyse in de kinderrevalidatie

Donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei 2019
Locatie:Amsterdam UMC, locatie VUmc Afdeling Revalidatiegeneeskunde
Voor wie: revalidatieartsen, (kinder)fysiotherapeuten, bewegingslaboranten
Tip: kom als duo (arts + fysio/laborant)!
Wat: Toepassing van inspanningstesten met ademgasanalyse voor diagnostiek en evaluatie van behandeling van loopproblemen bij kinderen met een motorische beperking. De theoretische achtergrond die nodig is voor de indicatiestelling, de uitvoering en de interpretatie van inspanningstesten in de kinderrevalidatie worden behandeld en in practica geoefend.
Kosten: €650
Meer informatie & inschrijven: m.blankert@vumc.nl
2019

 

 

 

 

Bijlage: 

Gebruikerslogin