Donateurs

SMALLL dankt zijn bestaansrecht naast de leden, ook aan zijn donateurs. Daarom hieronder een overzicht van deze bedrijven die deze website, het jaarlijkse congres en andere activiteiten, mogelijk maakt
Logo

Sometimes in our lives a setback in movement and mobility, due to disease, trauma, or aging, adversely affects our quality of life. To regain mobility, restore and improve human performance, Motekforce Link draws on 15 years of experience in rehabilitation technology and virtual reality.

Logo

ProCare B.V., een dochteronderneming van Lode Holding, is een professionele handelsorganisatie gespecialiseerd in de levering van meetapparatuur en meetmiddelen ten behoeve van de gezondheid van mens en werkplek.

De professionele service afdeling van ProCare verzorgt het onderhoud en de kalibraties aan meetapparatuur.

En voor onze klanten organiseren wij branche gerelateerde en geaccrediteerde workshops en seminars. 

Logo

Wij zijn het adres voor technisch hoogstaande meetoplossingen voor ECG, ergospirometrie, longfunctie, (rust)metabolisme en (klinische) gangbeeldanalyse. TulipMed heeft in de 8 jaar van zijn bestaan bewezen een goede partner te zijn op het gebied van onderhoud en ondersteuning van onze apparatuur en heeft veel tevreden klanten in de BeNeLux.

Logo

VIGO, helping people move on

 

Dankzij onze vakkennis binnen de technische orthopedie en aandacht voor detail bieden wij iedereen met of zonder een fysieke beperking, ongeacht de situatie of leeftijd een oplossing op maat. Wij helpen u graag vooruit in het leven! 

 
 

 

VIGO, specialist in technische orthopedie

 

Gebruikerslogin