Meteen naar de inhoud

Enquete inGAIT project

Het inGAIT project heeft als doel om de loopprestaties van kinderen met Cerebrale Parese tijdens alledaagse activiteiten te verbeteren. Dit willen we bereiken door nieuwe technologieën toe te passen op situaties van het dagelijks leven. Het beoogde inGAIT apparaat zal een quasi-passieve EVO zijn, waar ook sensoren in zitten. Zo kan een rapport gegenereerd worden over de loopprestaties van deze kinderen in een niet-gestandaardiseerde omgeving. De verzamelde informatie over het gebruik, van het apparaat tijdens dagelijkse activiteiten zal clinici uiteindelijk helpen om een betere beoordeling van de patiënt te krijgen.

Om de primaire behoeften van zo’n nieuw apparaat te identificeren, proberen we zoveel mogelijk informatie te verzamelen van professionals in dit werkveld (fysiotherapeuten, revalidatieartsen, onderzoekers, leveranciers van apparatuur, etc.). U kunt de enquete hier vinden; https://forms.gle/DkSuNHNK3LD13x2J9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *