Meteen naar de inhoud

SMALLL award

Net zoals vorig jaar kunnen studenten en/of pas afgestudeerden in het domein van de bewegingsanalyse meedingen naar de SMALLL-award. De SMALLL award 2023 wordt uitreikt op het SMALLL congres, op 11 oktober 2024 in Gent.

Deze award wordt uitgereikt aan een student(e) die zich in de voorbije 2 academiejaren onderscheidde in zijn of haar werk binnen het brede domein van de bewegingsanalyse. Alle studenten die tijdens het academiejaar 2022-2024 onderzoek uitvoerden binnen het klinische dan wel het technische domein van de bewegingsanalyse kunnen meedingen naar deze award door het insturen van een abstract en een motiverend schrijven van de begeleider van het onderzoek. Een jury van experts zal het werk beoordelen en de drie beste werken selecteren. De auteurs van deze drie abstracts zullen uitgenodigd worden op het jaarcongres en de kans krijgen om hun werk voor te stellen met een orale presentatie. Ook de mening van het publiek zal mee bepalen welke presentatie de eerste prijs krijgt. Voor de eerste is er, naast uiteraard de award zelf, ook een vrij te besteden geldprijs van 250€ voorzien.

Let op! Ook kandidaten voor de SMALLL award dienen zich nog aan te melden voor congres via het inschrijfformulier.

Aan alle begeleiders en promotoren van studenten dus een warme oproep om hun studenten te motiveren een abstract in te dienen. Het volledige wedstrijdreglement alsook de templates zijn hieronder te vinden.

De deadline voor indienen is 17/06/2024.
 
Wat moet je doen:
 
1. Schrijf het abstract conform onderstaande templates (geblindeerd en niet geblindeerd).
 
2.  Vul het addendum  in
3. Vraag je promotor/begeleider voor een support letter
 
4. Schrijf je in via het volgende inschrijfformulier en laad bovenstaande documenten in. 
 
Meer informatie vindt u in het wedstrijdregelement.