Meteen naar de inhoud

SMALLL Jaarcongres 2019

De 20ste editie van het SMALLL jaarcongres vormt dit jaar de kick-off van het ESMAC congres. We nodigen we u graag uit om deze jubileum-editie op woensdag 25 september bij te wonen. Het SMALLL congres zal dit jaar 2 thema’s omvatten: motorisch leren en gangtraining (’s ochtends), en klinisch redeneren (’s middags).

Daarnaast bieden we SMALLL leden 50 euro korting op de inschrijfkosten voor het ESMAC congres. Voor meer informatie over het ESMAC congres dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 september verwijzen we u naar http://www.esmac2019.org/.

We willen u tevens wijzen op de mogelijkheid deel te nemen aan de gait course en pre-conference hands-on seminars van ESMAC. De hands-on seminars die op 24 september vanuit ESMAC worden georganiseerd zijn:

  • Ultrasound metingen
  • Energiecost metingen
  • Interactive ganganalyse
  • Voetdrukmeting en modelleren van de voet

Vanwege het ESMAC pre-conference programma komt de SMALLL pre-conference dag te vervallen.

Inschrijven

U kunt zich voor zowel het SMALLL jaarcongres als het ESMAC congres inschrijven via de ESMAC website: https://goo.gl/VRxGn1

Fee Vroege boekingtot 1 JulyLate boekingvan 2 July tot 10 September
PRE-CONFERENCE SEMINAR 50 EUR80 EUR
SMALLL jaarcongresSMALLL members60 EUR80 EUR
MAIN CONFERENCESMALLL members400 EUR500 EUR
MAIN CONFERENCEnon members450 EUR550 EUR
MAIN CONFERENCEstudents**300 EUR400 EUR

Zoals u ziet zijn er interessante kortingen voor SMALLL leden (niet leden moeten zich inschrijven voor het SMALLL jaarcongres door het selecteren van 2 losse seminars, en betalen dus 100 euro). Indien u al SMALLL lid bent heeft u als het goed is een email ontvangen over hoe gebruik te maken van deze korting. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel gebruik maken van de korting? Dan kunt u een email sturen naar info@smalll.eu en voor 20 euro een lidmaatschap bij SMALLL aanvragen.

Taal

Om ook buitenlandse gasten de gelegenheid te bieden het SMALLL jaarcongres bij te wonen, zal de voertaal rondom de presentaties Engels zijn. Om de drempel tot het stellen van vragen laag te houden, zullen we ervoor zorgen dat vragen in het Nederlands gesteld kunnen worden.

We hopen u allen te zien tijdens SMALLL-ESMAC te Amsterdam.

Tags: